Vraag vrijblijvende demo aan

Het meest complete communicatieplatform

Klanten bereiken in het huidige, steeds meer versnipperde medialandschap wordt steeds lastiger. Uw klanten zitten verspreid over verschillende media, beschikken over meerdere mediadragers en informatie die ze tot zich nemen wordt vaak in een split second op waarde beoordeeld. Die klant blijven bereiken vraagt om een vernieuwd inzicht, gecombineerd met moed, lef en capaciteit om te hergroeperen om weer wedstrijdfit te worden.

Communiceren en de verwachtingen ten aanzien van communicatie zijn veranderd. Informatie is altijd en overal op elk moment via diverse media beschikbaar. De klant bepaalt hoe hij de informatie tot zich neemt. Mensen zijn mobieler en zijn bijna 24/7 bereikbaar. Deze ontwikkeling naar continue bereikbaarheid heeft ook voor bedrijven grote consequenties en het kost veel tijd en energie om de communicatie met uw doelgroep in stand te houden. Het is tijd voor een andere aanpak, Cockpitter biedt alle mogelijkheden dat op een manier in te vullen die past bij het huidige tijdsbeeld.

Communicatieplan 2.0

Intermix loopt voorop met het meest complete marketingcommunicatieplatform van dit moment. IJzersterk geeft het antwoord op alle uitdagingen waarvoor u staat op het gebied van social media, e-mail, contentmarketing en SMS. is het antwoord op actuele probleemstellingen van social media, nieuwsbrieven en contentmarketing. Een platform dat een groot scala aan mogelijkheden biedt. De eenvoud en het gebruikersgemak breken alle records.
IJzersterk stelt u in staat weer centraal vanuit het bedrijf te communiceren. U kunt weer regisseren, redigeren, plannen, controleren en evalueren, terwijl u daarnaast de kracht van uw medewerkers, uw franchisenemers, uw partners/klanten inzet.

Totaal oplossing communicatieplan

IJzersterk biedt een totaaloplossing die u ondersteunt in de realisatie van een professioneel communicatieplan anno 2015. Een marketingcommunicatieplatform waarin meerdere media en middelen kunnen worden gebruikt: diverse social media (Facebook, LinkedIn, Twitter), SMS, e-mailings, direct mail, blogs en RSS-feeds.

IJzersterk geeft u in één applicatie volledige controle over alle communicatie, in te zetten voor iedere branche met zijn specifieke kenmerken. De unieke totaaloplossing is flexibel en stelt u in staat maatwerk te leveren als uw klanten daar behoefte aan hebben.

 

Mensen doen zaken met mensen.

De praktijk wijst steeds weer uit dat persoonlijke communicatie tot 20% a 30% meer response leidt.

Cockpitter biedt de mogelijkheid om uw volledige organisatiestructuur in uw communicatieplan te verweven. Vanuit centrale marketing tot individuele communicatiemedewerker, Cockpitter is multilevel ingericht en zorgt ervoor dat al uw mensen op eensluidende wijze met uw klanten en doelgroep communiceren.

In een helder en overzichtelijk dashboard kunnen medewerkers berichten produceren, verzendklaar zetten, regisseren en naderhand evalueren. Meerdere medewerkers/franchisenemers/partners kunnen volgens een gestructureerde planning werken. Communicatie vanuit uw onderneming accelereert door deze verfijnde vorm van samenwerking. Mensen doen zaken met mensen.

E-mailing; eenvoudig, snel en zeer uitgebreid

E-mailing in Cockpitter is zeer intuïtief en overzichtelijk. Intermix heeft jarenlang alle feedback en wensen van klanten op het gebied van e-mail verzameld en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een zeer geavanceerde module, die wij met recht als een parel in ons marketingcommunicatieplatform beschouwen.

Koppelingen

Intermix gelooft in de kracht van synergie, waarbij een goed samenspel tussen verschillende applicaties en partijen leidt tot een versterkt effect en een efficiënte werkwijze. Met de Cockpitter van Intermix is het mogelijk om uw eigen CRM-systeem, administratiesoftware en andere interne en externe applicaties te koppelen. De Cockpitter is flexibel inzetbaar en daarmee komen wij tegemoet aan de uiteenlopende wensen van veel van onze klanten.

Wij kunnen zowel inkomende als uitgaande koppelingen realiseren. Deze universele stekker zorgt ervoor dat u als ondernemer de puzzel 100% passend kan maken en uw communicatieflow met inzet van alle beschikbare media volledig deel kan laten uitmaken van uw bestaande bedrijfsprocessen.

 

 

 

Contentkalender

Cockpitter beschikt over een contentkalender waarmee u een helder overzicht kunt creeeren van alle e-mailings, nieuwsbrieven, social media-plaatsingen, sms- en blogberichten.

De agendering van al uw communicatieboodschappen geschiedt op de meest efficiënte en geautomatiseerde manier en stelt u in staat een jaarkalender voor al uw content te maken. De contentkalender kan per week of maand worden getoond, een weergave in lijstvorm is eveneens mogelijk.

Statistieken

Meten is weten, weten is verbeteren. Cockpitter geeft een gedetailleerd overzicht van gedane communicatie-uitingen. Hoe actief zijn de diverse gebruikers? Sorteren hun inspanningen enig effect? Welke berichten scoren goed? Qua bereik, qua aantallen kliks? Op welke tijdstippen is uw nieuwsbrief geopend? Dit kunt u allemaal volgen, gesegmenteerd per doelgroep.

Op managementniveau kan alle communicatie op de ingezette social mediakanalen worden gevolgd, inclusief reacties, retweets en replies. De statistieken bieden handvaten om onder andere een ander beleid uit te stippelen.

 

DE ALLROUND MOGELIJKHEDEN IN DE COMMUNICATIE COCKPIT ZIJN ONGEËVENAARD.

Social Media


- Social berichten inplannen
- Gedifferentieerd versturen
- Berichten herhalen
- Week/maandschema
- Veilige koppeling social media
- Integratie van Facebook
- Integratie van Twitter
- Integratie van LinkedIn
- Integratie van Tumblr
- Integratie van Yammer
- Afbeelding tonen per social
- Integratie van SMS marketing
- Weblog
- Social Mails
- Preview per social bericht
- Favorieten functionaliteit
- Verticaal en Bottom-top delen
- Koppeling naar e-mailing
- Twitterwoord radar
- Uitgebreide statistieken

E-mailing


- Gebruikersvriendelijkheid
- Responsive templates
- Doelgroepen samenstellen
- Personalisatie velden
- Dynamische content
- Meerdere databases als bron
- Auto bounce system
- Herhaal mails mogelijk
- Automated marketing
- RSS als extra contentbron
- Afbeelding bewerk tool
- Test e-mail functionaliteit
- Koppeling vanuit social
- Koppeling naar social
- Inschrijf nieuwsbrief forms
- Uitgebreide statistieken

Campagne marketing

- Jaarplanning
- Conversie landingpagina's
- Eenvoudige rubricering
- AIDA funnel
- Rollenverdeling
- Uitgebreide statistieken

Multilevel Marketing

- Centrale controle
- Centrale statistieken
- Medewerkers betrekken
- Franchisenemers betrekken
- Distributeurs betrekken
- Persoonlijke communicatie
- Social berichten doorzetten
- E-mailing doorzetten
- Automatisch huisstijl conversie
- Onpersonalisatie statistieken
- Beschermde ingangen
- Eigen URL per deelnemer
- Master-slave statistieken
- Eenvoudig accountbeheer